Prinsenweg 22-241 3862 PW  NIJKERK

VERHUURD

Wat is er mooier dan recreëren in een zeer luxe recreatiewoning gelden op het rustige 40+ park Chaletpark De Witte Hoeve te Nijkerk. Inderdaad Nijkerk maar volledig gericht op het gezellige dorp Voorthuizen omdat dit slechts 2 km van het park verwijderd is en Nijkerk wel 14 km. Dus dat lijkt een logische keuze.

Aan alles zie je dat er veel aandacht is gegeven aan de inrichting van het chalet en van de tuin. Alles is zeer goed onderhouden en het chalet is in 2020 voorzien van een nieuwe cv installatie, airconditioning en zonnepanelen.

In het chalet mag niet gerookt worden. Huisdieren zijn toegestaan maar veroorzaakte schade wordt verhaald.

Voor tenminste 3 maanden te huur op zeer rustig 40 plus park waar kinderen beneden de 15 jaar niet mogen wonen (wel logeren).

Geen verhuur aan arbeidsmigranten

De huurprijs is € 850,00 per maand en dat is exclusief een voorschot van € 200,00 voor gas, water en elektra. Wel volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

Omdat het zo goed is onderhouden kunt u zich vooral richten op het prettige wonen op het park en uw tijd besteden met het verkennen van de omgeving want de Veluwe kent vele wandel- en fietspaden.

Het chalet zelf is van alle gemakken voorzien: Sfeerhaard in de grote woonkamer, airconditioning, zonwering, horren, zonnepanelen (dus zeer laag energieverbruik), zonneterras en dat allemaal op een perceel van 552 m2. En wat woonruimte betreft is er veel te bieden binnen de 95 m2 en een exclusieve externe berging van 15 m2.

De tuin dient u wel onkruid vrij te houden maar is onderhoudsarm ingericht. De sierbestrating en met grind ingerichte borders geven u een rijk gevoel. Parkeren kan achter het kavel op een eigen parkeerplaats voor 1 auto,

Het chalet heeft op de begane grond de grote woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer en apart gastentoilet.

Via de trap komt u op de vide waaraan de overige twee slaapkamers grenzen.

Op de vide vindt u nog een grote hang- legkast terwijl ook in de twee slaapkamers nog veel bergruimte is gecreëerd onder de dakranden.

De hieronder afgebeelde slaapkamers bevinden zich rechts en links naast de vide.

De plattegrond links is van de begane grond maar waar nu de eethoek staat is nu een slaapkamer ingericht welke direct aan de badkamer verbonden is. De plattegrond rechts is van de bovenverdieping.

De externe berging bevindt zich in een bijgebouw welke direct naast het kavel staat waarop het chalet is gelegen.

Wilt u dit prachtige chalet, zeg maar huis huren? Neem dan contact op via onze Contact pagina.

Een screening van huurders vindt altijd plaats en kost € 135 welke bij gunning van de huur verrekend wordt met de eerste huurtermijn.

Is uw interesse gewekt dan kunt u contact opnemen met uw recreatiemakelaar voor een bezichtiging om dit alles live te ervaren.

Henk Blokzijl van RecreaChalets. 

Bel of mail ons voor verdere informatie. Graag verwijzen we u hiervoor naar onze Contact pagina.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Adres


Henk Blokzijl
RecreaChalets

Postbus 50
3780 BB Voorthuizen


Copyright 2019 RecreaChalets gemaakt door Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp en Aliendesign